#FemPúblic

El proper 25 de novembre, dia Internacional per l’eradicació de les violències masclistes, Fem Públic allò que vivim cada dia als carrers de la ciutat, les violències sexuals.

Fem Públic per visibilitzar les violències sexuals a l’espai públic buscant resistències i estratègies que fomenten la soberania del cos al carrer, a través de les tecnologies de la informació i comunicació, i elaborant processos col·lectius que tenen un resultat visible a l’espai urbà.

El mateix 25 de novembre a la plaça 8 de Març, de 18h a 22h, realitzarem un recorregut sobre violències sexuals per diferents carrers de ciutat vella. Aquest recorregut urbà disposarà d’una audioguia i materials gràfics a partir dels quals volem fer viure una experiència immersiva a partir de les vivències de dones, lesbianes, trans, dones amb expresions cuturals diverses.

Des de Fem Públic també activarem una plataforma web que aglutinarà la investigació, la documentació i el material sorgit dels tallers que hem realitzat per extreure diferents vivències. Partim del copy left i ho publiquem amb voluntat que tots els indrets que ho desitgin puguin replicar el procés.

Fem Públic és un projecte que sorgeix d’un equip interdisciplinar format per la col·laboració entre el Col.lectiu Punt 6, la Cooperativa de Tècniques i Irídia, Centre per a la defensa dels Drets Humans.

Més info: www.fempublic.net

fempublic_cartell_imprimir_900

 Leave a Reply

Your email address will not be published.