Som un projecte d’autoocupació feminista. Ens agraden les màquines i que creiem que el nostre treball amb elles pot ser una forma d’intervenció social. Treballem en la producció d’imatge, so i espectacles, amb formació (tallers, cursos) i investigació.

Som càmeres, web-misstresses, editores, streamers, realitzadores, artistes de l’stop-motion, community managers, directores de fotografia, sonidistes, coloristes, elèctriques, vjs, docents, investigadores. Som una productora, un laboratori d’aprenentatge, un col·lectiu.

Creiem en el treball cooperatiu creat a partir d’una xarxa d’afinitat. Cadascuna, amb diferent coneixement i experiència, ja hem vist com es juga a la indústria audiovisual i volem canviar les regles. Volem treballar a gust i basar-nos en la confiança mútua. No creiem que a base de competició s’arribi a la màxima satisfacció en el treball i entre nosaltres. Volem ser honestes amb les nostres possibilitats; acceptarem el treball que realment podem fer donant el millor de nosaltres, amb passió i ganes. Creiem que cada treball nou és també un aprenentatge. Tenim títols, graus, experiència i treball dur (remunerat i gratuït) a les nostres esquenes, i sobretot tenim ganes de construir noves maneres de treballar per sortir de la precarietat amb projectes que ens apassionin i amb gent amb la que compartim punts de vista similar sobre la societat en la que vivim.

Estem en continu aprenentatge i cadascuna, a la vegada, va desenvolupant els seus propis projectes. Ens posicionem de forma crítica davant models totèmics així com respectem i valorem els nostres referents; aprenem d’aquelles que vinguéren abans.

Hem decidit ajuntar-nos per compartir recursos i coneixements entorn a les tecnologies i a allò tècnic. Creiem que és fonamental fer de l’ús de les eines quelcom polític, desenvolupant formes de treball que s’allunyin de les lògiques del mercat, de la competència i l’exitisme, del masclisme. Volem treballar de forma horitzontal i col·laborativa. Volem que sens respecti com a tècniques, dones, lesbianes i trans.

Benvingudes al nostre món de cables, ordinadors, sensors, softwares i connectors feministes.