Lucia Egaña Rojas. Llicenciada en Arts Visuals (PUC), Màster en Documental Creatiu (UAB), y Doctora en Comunicació Audiovisual.
Treballa com artista visual, escriptora, prototecnóloga, professora de pedagogies informals, vj i investigadora. Ha realitzat el documental “Mi sexualidad es una creación artística” (2011) i el llibre “Enciclopedia del amor en los tiempos del porno” (2014).  És organitzadora de la Muestra Marrana i forma part dels col·lectius minipimer.tv, el Real Archivo Sudaka, el grupo Península y el FIC (Fractalidades en Investigación Crítica-UAB). http://lucysombra.org

María Zafra Cortés. Llicenciada en Sociologia, Màster de Documental Creatiu (UAB), especialitzada en edició.
Com a realitzadora i editora ha centrat el seu treball en l’àmbit documental, col·laborant habitualment amb entitats com Drac Màgic, La Bonne i diverses productores audiovisuals. Així mateix, ha sigut programadora i coordinadora del festival “L’Alternativa. Festival de Cine Indepenent de Barcelona” i la “Mostra de Films de Dones de Barcelona”.  http://mariazafra.net/

Carme Gomila Seguí. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, completa la seva formació a la Universidad de Guadalajara (Mèxic) i amb el Màster en Arts Digitals (Pompeu Fabra). Actualment treballa en la producció de visuals en directe per espectacles, com a tallerista en l’àmbit audiovisual i desenvolupant projectes entorn l’experimentació creativa amb tecnologia i feminisme. Forma part dels col·lectius ATZUR (visuals en directe), MAIXAP (col·lectiu de treballadores culturals) i Impremta col·lectiva de Can Batlló. http://carmegomila.com

Maria Berzosa Suescun. Grau Superior de Cine i Vídeo a l’Escuela de Andoian, Guipuzcoa. Ha realitzat el Curs de Documental Creatiu al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i el Màster en animació Stop Motion (Bau). Actualment treballa com a Tècnica a Apple, tallerista i il·luminadora d’espectacles en directe, especialment de teatre.
Forma part de l’Associació Interferències i Recerca de Gènere i ha col·laborat en multitud de col·lectius transfeministes de Barcelona com Octubre Trans o Asamblea Transfeminista de Barcelona.

Marielle Paon. Estudis de fotografia a l’escola Les Gobelins de Paris i Curs de Documental Creatiu al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison a Barcelona. Va formar part del col·lectiu audiovisual 15Mbcn.tv i ha col·laborat amb diverses entitats audiovisuals com Metromuster i Quepo. Ha participat a La Fondona, fons documental feminista LGTBI de Can Batlló. Forma part del col·lectiu audiovisual La Ròtula.

Maria Romero García. Llicenciada en Belles Arts, finalitza la carrera investigant entre les arts gràfiques i l’audiovisual. Amplia su formació amb aprenentatges vinculats al cinema documental, treballant com editora de vídeo, càmera o realitzadora. Dibuixant, il·lustradora i dissenyadora gràfica, treballa amb totes aquestes eines, projectes vinculats als feminismes, les històries mínimes, la memòria i l’autoficció. https://mariaromerogarcia.com/

Valeria Linera. Formació en interpretació de dansa contemporània a Argentina i Catalunya, grau en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha treballat creant i dirigint peces escèniques, i en la creació i direcció de festivals, en col·laboració amb altres artistes. Actualment es dedica a la investigació entorn a la memòria històrica des d’una perspectiva feminista antiracista, a la creació d’instal·lacions artístiques que hibriden cos, vídeo i escultura. Des de 2018 col·labora amb la companyia ATZUR com a tècnica i performer visual.

 

Col·laboradores

Alba Feito. Llicenciada en Belles Arts (UB). Dibuixant, il·lustradora. També ha estudiat un màster en filosofia contemporània. Forma part del col·lectiu artístic Nenazas i ha col·laborat en múltiples fanzines. També amb FLIA, Jornadas Mutantes, Ladyfest i Impremta Col·lectiva de Can Batlló.

Katu Huidobro. Llicenciat en Belles Arts amb menció en Imatge (UB). Màster Tècniques d’Animació Stop Motion (BAU). Actualment treballa a Nia Koro realitzant vídeos d’animació Stop Motion.

Odile Carabantes. Llicenciada en Belles Arts per la UB, estada a FADU (facultad de arquitectura, diseño y urbanismo) de la UNL Argentina. Actualment treballa com a dissenyadora gràfica i web a Studio Moaré del qual n’és co-fundadora. També forma part del col·lectiu ATZUR amb qui experimenta en el món dels visuals en directe.

Raquel Marques. Llicenciada en Ciències de la Comunicació (especialització en Cine), Màster Documental de Creació (UPF). Realitzadora, forma part dels col·lectius Laboratorio Reversible (associació de cine analògic) i de Paral·leles – arts, audiovisual i pedagogia.

Tonina Matamalas. Llicenciada en Belles Arts (UB). Il·lustradora, especialitzada en dibuix en directe i graphic-recording per a xerrades, esdeveniments o vídeos. Treballa en l’àmbit del dibuix, el documental, l’animació 2D i l’art y educació. Forma part dels col·lectius MAIXAP, Projecte Úter i Czentrifuga.

Marina Sáez. Llicenciada en Arquitecura (UPC), estada a la NTUA (National Technical University of Athens) també ha cursat estudis de Belles Arts (UB). Actualment combina la seva tasca d’il·lustradora amb la docència. Ha rebut el premi REL 2018 del Laboratori d’art i cultura digital de Tantàgora pel projecte editorial amb perspectiva de gènere “La Finestra Indiscreta”. Ha exposat la seva obra a Barcelona, Atenes, Berlín i Chicago.

Susana González. Llicenciada en Comunicació Audiovisual, Màster en Documental Social (ESCAC) i Màster en Antropologia Visual (UB). Forma part del col·lectiu de producció audiovisual La Ròtula. Realitzadora. Ha participat en processos de vídeocreacions col·lectives amb Càmeres i Acció i la Ròtula (“Blessy” 22min/Bcn/2018). Treballa amb Quepo, Looky Produccions, Buklean Studio, Yumagic, entre d’altres, com a càmera.