Dones, Empresa i Drets Humans

 


Us presentem la campanya #DonesEmpresaiDH, dedicada a visibilitzar les conseqüències de la internacionalització de grans corporacions en territoris del Sud Global.

La associació CooperAcció ha investigat els impactes negatius que la presència d’empreses catalanes ha tingut en els drets de les dones a les poblacions colombianes d’El Quimbo i Buenaventura.

La campanya que consta de tres peçes de vídeo fetes amb animació i un cartell, serveix per denunciar la situacions de les comunitats locals, i en especial les dones, que han patit desplaçaments, violència sexual, assetjament, amenaces, impactes emocionals i pèrdua dels seus drets socials, culturals i econòmics, i per donar suport a la creació del Centre Català d’Empresa i Drets Humans, un organisme públic independent que servirà per avaluar l’impacte sobre els drets humans de les empreses amb vinculació a Catalunya. Diguem sí al centre!

Guio, conceptualització i direcció de veu en off: Meri Varó
Conceptualització, disseny gràfic i il·lustració: Maria Romero García
Coordinació i animació: Marielle Paon

Locució: Patricia Bertolin
Estudio gravació: Metal Academy School of Music

Il·lustració i campanya gràfica: Maria Romero García
Creada per CooperAcció i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al DesenvolupamentComments are closed.